Diensten Overzicht

Reparaties

Bij ons kunt u terecht voor al uw reparaties en apk’s, voor alle merken auto’s en bedrijfsauto’s. Wij beschikken over alle juiste uitleesapparatuur, hierdoor kunnen wij snel het probleem opsporen en voor u verhelpen. 

Onderhoud

Regelmatig onderhoud is een belangrijke basis voor het voorkomen van problemen aan uw auto. Wij verzorgen het complete onderhoud van uw auto, tevens zijn wij gecertificeerd voor het uitvoeren van de APK- keuring. 

Airco Service

Bij ons kunt u terecht voor onderhoud van uw airconditioning. Wij dragen zorg voor het onderhouden, vullen of repareren van uw airconditioning volgens de strengste milieu normen.

Auto Tuning

Ook voor betrouwbare en veilige Auto Tuning bent u bij Autoservice Visser aan het juiste adres. Wij bieden minder brandstof verbruik door ECO Tuning en meer vermogen door Power Tuning. Wilt u weten wat Tuning in houdt?

APK Keuringen

Autoservice Visser is gecertificeerd voor het uitvoeren van APK keuringen.Je auto moet om de zoveel tijd worden gekeurd, dat is in Europa wettelijk bepaald. Er zijn natuurlijk een aantal voorwaarden gekoppeld aan de APK, oftewel Algemene Periodieke Keuring. Wanneer je voertuig voor het eerst op de weg mocht en met welke brandstof je rijdt, daarvan hangt af hoe vaak je naar de controle moet.

Auto Uitlezen

Bij Autoservice Visser kunt u terecht voor het uitlezen en diagnose stellen van uw auto. Wij hebben diagnose apparatuur voor alle merken.